Ce îți dorești:
un spațiu care…

…. se traduce într-o experiență extraordinară pentru cei care îl folosesc.

Noi așa știm că ne-am îndeplinit misiunea.

Echipa MVG Total, specializată în proiectarea spațiilor comerciale, office, este expertă în înțelegerea impactului pe care un spațiu construit îl are asupra oamenilor și a modului în care aceștia relaționează cu brand-ul pentru care lucrează.

Folosind o abordare bazată pe curiozitate și colaborare, strategia noastră de proiectare a locului de muncă este orientată pe eficientizarea interacțiunilor și pe crearea unei atmosfere mai prietenoase – pe scurt, să creăm un spațiu care funcționează la fel de bine precum arată.

serviciu
de proiectare

Există o mulțime de moduri în care serviciul de proiectare MVG Total permite spațiului vostru să spună o poveste. Dar pentru noi asta începe ascultând.

Asta înseamnă să vă înțelegem compania, modul în care vă folosiți spațiul în prezent și cum ați putea crește în viitor. Doriți să aflați mai multe despre ceea ce facem?

Dincolo de împărțirea eficientă a funcțiunilor, luăm în considerare și relația utilizatorului cu spațiul și fiecare membru al echipei MVG Total ia în calcul ideea că rezultatul finisat trebuie să fie atât funcțional, cât și un motiv de bucurie și plăcere vizuală.

serviciu de proiectare
spații office

Odată ce înțelegem exact care sunt nevoile tale funcționale și estetice, echipa de proiectare MVG Total începe efectiv procesul de creare a noului tău spațiu de lucru. De la arhitectură la design la proiectarea instalațiilor electrice, echipa noastră îți va prezenta un proiect practic și realizabil într-un timeline și buget bine stabilite.

Completând serviciul de proiectare, MVG Total pune la dispoziție și servicii de autorizare și avizare de la certificate de urbanism la autorizații I.S.U – toate proiectele noastre sunt verificate și ștampilate de experți și verificatori cu peste 20 de ani de experiență.

Pasul 1

programează un call cu echipa noastră de experți. De acolo pornește totul.

Pasul 2

consultația efectivă cu echipa MVG Total. Te vom asculta, vom discuta despre viziunea ta și despre așteptările de la acest proiect. Stabilim împreună care sunt limitele și prioritățile.

Pasul 3

construim proiectul tău – de la viziunea de ansamblu la detalii de design – și ți-l prezentăm pentru aprobarea pre-implementare.

Serviciile MVG Total de consultanță pentru construcția și design-ul biroului vostru incorporează o varietate de stiluri și detalii personalizate pentru a crea un mediu care este reprezentativ pentru companie.

de ce să apelezi la noi
Experiență din 2001

Luăm în considerare:

companie cu servicii integrate de design and build

comunicare permanentă cu departamentul de construcții pentru a  găsi soluții fezabile

companie cu servicii integrate de design and build

comunicare permanentă cu departamentul de construcții pentru a  găsi soluții fezabile