Ce îți dorești:
un spațiu care…

…. funcționează optim și nu este afectat de întreruperi tehnice.

MVG Total îți pune la dispoziție servicii complete de mentenanță pentru afacerea ta – servicii personalizate în funcție de specificul afacerii și al cerințelor spațiului de lucru.

Echipa MVG Total furnizează servicii de mentenanță care garantează că spațiul aflat sub administrarea noastră este gestionat fără probleme, eficient și economic și implementarea unor proceduri de mentenanță regulată care detectează orice defecțiune posibilă și remediază rapid orice incident care poate avea un impact negativ asupra procesului de lucru.

serviciu de
mentenanță

Apelarea la serviciile de mentenanță MVG Total oferă companiei tale o fundație solidă pe baza căreia să își desfășoare activitatea – fundație reprezentată de funcționarea optimă a întregului cadru de lucru de la instalații la echipamente de lucru.

Acest lucru se traduce pe termen lung prin eliminarea costurilor provocate de defecțiuni inopinate sau de timpii morți rezultați în urma unui proces neprogramat de mentenanță.

Asigurând servicii de mentenanță complete (de la instalații la echipamente de lucru), MVG Total acoperă toate nevoile companiei tale în privința  asigurării bunului mers al lucrurilor la nivelul întregii clădiri și al facilităților specializate.

serviciu de mentenanță

Mentenanța și asistența tehnică sunt servicii indispensabile unei clădiri care se bucură de funcționare optimă. O clădire sau un spatiu nu poate oferi cea mai bună experiență de utilizare dacă nu există operațiuni de mentenanță periodice care verifică funcționarea echipamentelor și instalațiilor și previn orice defecțiune care poate deteriora durata de viață a acestora.

Serviciile de mentenanță de la MVG Total includ:

  • depanarea și repararea pieselor și subansamblelor defecte ce permit acest lucru.
  • înlocuirea pieselor de schimb ce nu pot fi reparate.
  • manopera aferentă remedierii sau înlocuirii unor materiale consumabile sau piese de schimb cu caracter consumabil.
  • revizie tehnică periodică a echipamentelor pentru asigurarea funcționarii în parametri optimi și prevenția problemelor de funcționare.
  • înlocuirea pieselor de schimb sau subansamblelor care sunt recomandate a fi înlocuite periodic de către producător.

Pasul 1

programează un call cu echipa noastră de experți. De acolo pornește totul.

Pasul 2

consultația efectivă cu echipa MVG Total. Te vom asculta, vom discuta despre viziunea ta și despre așteptările de la acest proiect. Stabilim împreună care sunt limitele și prioritățile.

Pasul 3

construim proiectul tău – de la viziunea de ansamblu la detalii de design – și ți-l prezentăm pentru aprobarea pre-implementare.

Serviciile MVG Total de consultanță pentru construcția și design-ul biroului vostru incorporează o varietate de stiluri și detalii personalizate pentru a crea un mediu care este reprezentativ pentru companie.

de ce să apelezi la noi
Experiență din 2001

Luăm în considerare:

planificare eficientă a operațiunilor de mentenanță

eliminarea timpilor morți asociați reparațiilor de urgență

răspuns prompt la cerințele urgente

planificare eficientă a operațiunilor de mentenanță

eliminarea timpilor morți asociați reparațiilor de urgență

răspuns prompt la cerințele urgente