Ce îți dorești:
instalații care...

… funcționează atât de bine încât uiți că există!

Instalațiile nu îți oferă numai confort (cum ar fi briza relaxantă a aerului condiționat într-o zi toridă de vară) – ele au un impact important asupra siguranței proprietății și ocupanților.

De aceea, un profesionist în instalații este necesar pentru planificarea, executarea și mentenanța acelor rețele care nu se văd dar ale căror defecțiuni se simt imediat.

MVG Total îți pune la dispoziție servicii complete dedicate instalațiilor spațiului tău: instalare, reparații și mentenanță – furnizate de specialiștii noștri cu peste 25 de ani de experiență în construcții comerciale, rezidențiale, office și industriale.

serviciu
de instalații

Alegerea unui inginer de instalații profesionist te ajută să construiești din start o rețea impecabilă și astfel să elimini costuri ulterioare asociate reparațiilor inopinate.

De asemenea, colaborararea cu un inginer de instalații îți oferă mai multe beneficii:

  • Economii de timp: un inginer experimentat folosește experiența acumulată pentru a identifica mai repede cele mai bune soluții de la proiectare la reparație.
  • Siguranță: inginerii MVG Total respectă cele mai riguroase practici de siguranță de la proiectare la instalarea propriu-zisă a sistemelor, eliminând astfel riscul accidentelor.

serviciu de instalații

Serviciul de instalații oferit de MVG Total îți oferă suportul necesar pentru a lua cele mai bune decizii pentru proiectul tău, bazându-te pe calitate, cost, siguranță și compliance cu standardele din domeniu.

Odată ce identificăm tipul și sistemul de instalații de care ai nevoie și care sunt limitele impuse de buget și spațiu în sine, îți punem la dispoziție o listă completă de opțiuni atent adaptate cerințelor tale.

MVG Total îți oferă suport specializat în toate tipurile de instalații:

  • Curenți țări: instalații electrice de iluminat, instalații electrice de prize, tablouri electrice, UPS și generatoare, sistem de iluminat de siguranță
  • Curenți slabi: cablare structurată voce/date, instalații detecție incendiu ,sisteme de sonorizare, sisteme de alarmă, sisteme de supraveghere video, sisteme videoconferință, sisteme interfon și control access
  • Instalații ventilație HVAC
  • Instalații sanitare: racorduri alimentare apă rece și caldă, racorduri scurgere, instalații de stingere a incendiilor – sprinklere și hidranți.

Pasul 1

programează un call cu echipa noastră de experți. De acolo pornește totul.

Pasul 2

consultația efectivă cu echipa MVG Total. Te vom asculta, vom discuta despre viziunea ta și despre așteptările de la acest proiect. Stabilim împreună care sunt limitele și prioritățile.

Pasul 3

construim proiectul tău – de la viziunea de ansamblu la detalii de design – și ți-l prezentăm pentru aprobarea pre-implementare.

de ce să apelezi la noi
Experiență din 2001

Luăm în considerare:

asigurare și acreditare: experții MVG Total își desfășoară munca respectând cele mai riguroase standarde tehnice și de siguranță.

satisfacție 100% garantată: aceasta este prioritatea #1 la MVG Total. Proiectul este considerat ca fiind finalizat numai dacă tu ești complet satisfăcut de instalațiile predate.

asigurare și acreditare: experții MVG Total își desfășoară munca respectând cele mai riguroase standarde tehnice și de siguranță.

satisfacție 100% garantată: aceasta este prioritatea #1 la MVG Total. Proiectul este considerat ca fiind finalizat numai dacă tu ești complet satisfăcut de instalațiile predate.