Ce îți dorești:
un spațiu care…

…. are sens vizual și sens funcțional – pe scurt, unde îți place să intri sau să lucrezi.

Echipa MVG Total alternează simplitatea cu complexitatea, păstrând mereu în minte obiectivul final al proiectului: design unitar și funcțional, integrat și adaptat la nevoile clientilor.

Indiferent de destinația finală sau de durata proiectului, misiunea noastră de amenajare implică un manager de proiect alocat special colaborării noastre – manager alături de care vei parcurge toate etapele proiectului.

serviciu
de amenajare

Fie că vorbim despre o renovare totală sau doar un refresh, servicul de amenajare MVG Total îți oferă soluții complete de amenajare care permit companiilor să folosească inteligent spațiile de lucru.

De la moduri de lucru numai la birou, remote sau 50/50, companiile știu că pentru a supraviețui și lucra eficient, flexibilitatea este cheia. De aceea, echipa MVG Total ia în calcul toate opțiunile de amenajare pentru a crea un spațiu în care oamenii se simt conectați și pot colabora instant cu membrii din alte echipe sau departamente atunci când prezența lor la birou este necesară.

Deși comunicarea digitală rămâne o soluție facilă pentru soluționarea sarcinilor de lucru, nimic nu se compară cu un spațiu în care schimbul de idei și dialogul sunt facilitate de elemente discrete și unitare.

Astfel echipa noastră îți pune la dispoziție serviciul nostru de consultanță pentru a înțelege exact care sunt nevoile voastre. În urma acestui dialog venim către tine cu o planficare strategică și un proiect detaliat de amenajare a spațiului vostru.

Includem:

  • compartimentări de gips carton
  • partiții de sticlă – simplă dublă, securizată, etc.
  • pardoseli tehnice
  • proiectare și execuție pardoseli
  • proiectare și execuție tavane

serviciu de amenajare

Indiferent care este viitorul biroului ca spațiu unde prezența echipei tale este obligatorie, amenajările vor continua să joace un rol decisiv în susținerea unei săptămâni mixte de lucru și a colaborării între echipe de dimensiuni mai mici. Astfel spațiile de lucru amenajate de MVG Total îi ajută pe membrii echipei să fie mai creativi, mai conectați și să se simtă mai în largul lor la locul de muncă.

Planurile MVG Total pentru amenajare țin cont de domeniul vostru de activitate, de modul de derulare al unei zile obișnuite și de prezența întregii echipei sau o prezență etapizată pentru vă pune la dispoziție un proiect finalizat care vă îndeplinește toate cerințele, standardele și… dorințele.

Pasul 1

programează un call cu echipa noastră de experți. De acolo pornește totul.

Pasul 2

consultația efectivă cu echipa MVG Total. Te vom asculta, vom discuta despre viziunea ta și despre așteptările de la acest proiect. Stabilim împreună care sunt limitele și prioritățile.

Pasul 3

construim proiectul tău – de la viziunea de ansamblu la detalii de design – și ți-l prezentăm pentru aprobarea pre-implementare.

Serviciile MVG Total de consultanță pentru construcția și design-ul biroului vostru incorporează o varietate de stiluri și detalii personalizate pentru a crea un mediu care este reprezentativ pentru companie.

de ce să apelezi la noi
Experiență din 2001

Luăm în considerare:

serviciile noastre includ arhitectura, design interior, proiectare instalații, project management

proiectare mobilier custom

furnizare mobilier standard

serviciile noastre includ arhitectura, design interior, proiectare instalații, project management

proiectare mobilier custom

furnizare mobilier standard