Room management

Evoko Room Management System – Datasheet copy

Evoko Room Manager este un sistem deosebit de simplu, dar foarte eficient şi fiabil, ce poate fi instalat pe perete, în exteriorul sălii de întâlniri.
Display-ul touch screen afişează un meniu clar structurat care permite urmărirea facilă a statusului rezervărilor şi oferă posibilitatea utilizatorului de a face rezervări şi actualizări ale informaţiilor pe loc. Unul din avantajele principale ale sistemului este faptul ca nu necesită un software adiţional, fiind direct conectat la Exchange Server-ul companiei.
Printre beneficiile sistemului se mai numără: integrarea perfectă cu Microsoft Outlook,  posibilitatea efectuării de rezervări de la distanţă, online, precum şi raportarea eventualelor defecţiuni din sala de întâlnire prin simpla apăsare a unor icon-uri reprezentative.
Mai mult, dacă aţi uitat să rezervaţi o sală, carcasa din aluminiu vă permite să identificaţi dintr-o privire sălile disponibile: pentru cele ocupate este iluminată discret în roşu, iar pentru cele libere în verde.
Evoko Unlimited AB este o subsidiară a Smart Media Solutions AB din Suedia. Compania este apreciată pentru spiritul său inovator, iar soluţia Evoko Room Manager se bucură de evaluări pozitive din parte specialiştilor în domeniul audio-video.

evoko
EVOKO-750x331
evoko3-lores_composite
ERM-red-on-glass
image002
BDI6wznCAAAGgrm
decos_0897__1234x706_ir