Cablaje structurate voce/date

Cablarea structurata reprezinta un set de standarde ce determina modalitatea de instalare a cablurilor ce întra în componenta retelelor de date sau voce din birouri,cladiri,banci,hoteluri,centre de afaceri, etc. Cablarea structurata comuna voce-date este indispensabila in cazul desfasurarii activitatilor business. Cablarea structurata de voce- date este o infrastructura unica pentru telefonie cat pentru retele de calculatoare, sau alte echipamente de comunicatii.

Cablarea structurata reprezinta o investitie cat si un mijoc indispensabil de comunicare care permite conectarea rapida, flexibila, eficienta si fiabila a echipamentelor de telecomunicatii pe care o institutie le are , incepand cu partea de telefonie si ajungand la transmiterea comunicatiilor pe internet.

Firma MvG TotaL furnizeaza o gama variata de echipamente, produse si solutii complete pentru realizarea sistemelor de cablare structurata, expertize , testari si certificari de retelistica. De asemenea executam cablari si suduri fibra optica.

server-rackcab-main-img
rack
PPC648RJ45110U2RU_2__49957.1440608647.1280.1280
Patch_Panel
Network-Cabling-Australia
internal_netwk_r1_c2
fiber-patch-panel
Fibre
Cabling-Rack
cat5-2
1024px-Sdtpa_wmf-7
964px-Lan_cable
Open-Rack-Penguin-Computing-design-600x400
pic1